WYBIERZ DZIAŁ
Biznes
Ona i on
Prawo i życie
Kuchnia internautów
Odrzucone
Wypoczynek
Zwierzęta
Moda i uroda
Ezoteryka
Dom i ogród
Finanse
Hobby
Zdrowie
Rodzina
Edukacja | Dodaj nową poradę
Ilość porad w serwisie:
|

WYBIERZ DZIAŁ
Biznes
Ona i on
Prawo i życie
Kuchnia internautów
Odrzucone
Wypoczynek
Zwierzęta
Moda i uroda
Ezoteryka
Dom i ogród
Finanse
Hobby
Zdrowie
Rodzina
Edukacja | Dodaj nową poradę
Ilość porad w serwisie:
|

Ciekawy poradnik, ale moim zdaniem podstawą jest dieta i zapewnienie kotu ruchu, warto znaleźć wartościową karmę i taką żywić kota. Dobrym miejscem jest internet, gdzie można znaleźć amerykańskie karmy ze zdrowym, zbilansowanym składem, takie jak taste of the wild z e-karma.pl, ja kupuje ją dla mojej 2 letniej prawie kotki, oprócz tego staram się z nią bawić, poprzeganiać ją po mieszkaniu i kot zachowuje zdrową, sprężystą sylwetkę. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~newa 80.238.*.* |
A mój kiciuś chyba waży za dużo:( ma 5 miesięcy i 3 kg. 200 g. Czy to dużo jak na tą rasę? Wydaje mi się, że na brzuchu wyczuwam zwałki tłuszczu. Nie wiem jak go odchudzić bo ruchu ma mało (cały dzień spędza w mieszkaniu). Czy możecie coś poradzić? | ||
linki reklamowe | |
~yeah 81.210.*.* |
jeżeli kot ma suchą karmę dostępną przez 24 godziny w miseczce to na noc warto mu ją zabierać. Lepiej karmić kota małymi porcjami w ciągu dnia. I oczywiście dużo ruchu. Niektórzy właściciele nawet nie wiedzą ile frajdy ma kot z nowej piłeczki albo innej zabawki. U mojego kota zleciało szybko w ten sposób 0,5 kg:). Aha no i warto zainwestować w dobrą karmę weterynaryjną (zapytać się weterynarza), bo wtedy nie ryzykuje się utraty zdrowia kota podczas diety. | ||
linki reklamowe | |

Po godzinach | Biznes i finanse | Prawo dla Ciebie |
Polecamy | Przydatne serwisy | Oferta dla firm |

Nasze działy

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |