WYBIERZ DZIAŁ
Edukacja
Biznes
Ona i on
Prawo i życie
Kuchnia internautów
Odrzucone
Wypoczynek
Zwierzęta
Moda i uroda
Ezoteryka
Dom i ogród
Finanse
Hobby
Zdrowie
Rodzina | Dodaj nową poradę
Ilość porad w serwisie:
|

WYBIERZ DZIAŁ
Edukacja
Biznes
Ona i on
Prawo i życie
Kuchnia internautów
Odrzucone
Wypoczynek
Zwierzęta
Moda i uroda
Ezoteryka
Dom i ogród
Finanse
Hobby
Zdrowie
Rodzina | Dodaj nową poradę
Ilość porad w serwisie:
|

jeśli samouczek jest dobrze skonstruowany i interaktywny to z dużą dozą samozaparcia faktycznie można coś zdziałać w tym kierunku. Jednak ja chyba wolę kursy gdzie pracuję z innymi. To mnie bardziej mobilizuje. Na przykład takie zajęcia jakie prowadzone są w Axonie pozwalają na zmierzenie się nie tylko z innymi w komunikacji ale m.in. przez auto-nagrywanie z samym sobą. Nic tak nie zmusza do nauki jak samokrytyka ;) | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~spring 83.4.*.* |
Może i to jest jakiś pomysł, ale ja chyba jestem tradycjonalistką w tej kwestii, bo wybrałabym jednak kurs w dobrej szkole językowej. Sporo słyszałam o tej, o której pisze moja przedmówczyni, może w końcu znajdę czas, zeby się zapisać do nich na kurs. | ||
linki reklamowe | |
~gość 89.187.*.* |
A w szkole SmokAngielski.pl 12 spotkań po 45 minut kosztuje 450zł, a wszystkie zajęcia prowadzone są przez doradcę językowego, który oprócz nauczania pomaga także w potrzebnych tłumaczeniach, korespondencji, pisaniu dokumentów i wyjaśnia na bieżąco wszystkie zawiłości języka angielskiego. | ||
linki reklamowe | |

Po godzinach | Biznes i finanse | Prawo dla Ciebie |
Polecamy | Przydatne serwisy | Oferta dla firm |

Nasze działy

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |