WYBIERZ DZIAŁ
Wypoczynek
Zwierzęta
Moda i uroda
Ezoteryka
Dom i ogród
Finanse
Hobby
Zdrowie
Rodzina
Edukacja
Biznes
Ona i on
Prawo i życie
Kuchnia internautów
Odrzucone | Dodaj nową poradę
Ilość porad w serwisie:
|

WYBIERZ DZIAŁ
Wypoczynek
Zwierzęta
Moda i uroda
Ezoteryka
Dom i ogród
Finanse
Hobby
Zdrowie
Rodzina
Edukacja
Biznes
Ona i on
Prawo i życie
Kuchnia internautów
Odrzucone | Dodaj nową poradę
Ilość porad w serwisie:
|

~gość 62.121.*.* |
Jednym słowem... nic nie rób.... czekaj może sam wróci... | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~nadia 46.112.*.* |
mój chomik był w klatce. a jak poszłam spać i się obudziłam to go nie było w klatce.szukałam wszędzie i go nie było.ja mam na podłodze w kuchni rarzucone jabuko i słonecznik.i myśle rze przyjdzie.mam terz psa chihułahe ktury chce go zjeść.co robić | ||
linki reklamowe | |
~nadia 46.112.*.* |
czsem nie wruci.morze unrzeć.bońdż dzielna,dzielny | ||
~nadia 46.112.*.* |
czsem nie wruci.morze unrzeć.bońdż dzielna,dzielny | ||
~nadia 109.243.*.* |
czekaj do nocy i w dzień rosyp mu ; słonecznik i warzywa a najlepiej jego ulubione. | ||
~zocha 109.243.*.* |
witam.mam dobra rade dla tych ktorym uciekl maly gryzon.po pierwsze nie szukajcie go w dzien bo spi. najlepiej w nocy troszke pobuszowac po wlasnym domu i sprawdzic gdzie jest zjedzone jakies jedzonko wczesniej rozsypane dla niego i podrapac podloge a wyjdzie napewno do tego odglosu. moj wlasnie tym sposobem sie odnalazl. | ||
~sisi 109.243.*.* |
wiem jak się czujecie że zaginął wam chomik.mam dla was dobrą radę.po pierszę w dniu przygotujcie jedzonko na przykład; jabłko,słonecznik,warzywa a najlepiej jego ulubione.a jak będzie noc to wkraczaj do akcji.powiem wam że macie drapać podłogę i napewno ci przyjdzie.tylko jak macie kota albo psa to go zamknij w łazience.ja miałam taką przygodę z moim chomikem i się udało.cieszę się że mogłam wam pomuc. | ||
linki reklamowe | |
~sisi 109.243.*.* |
wiem jak się czujecie że zaginął wam chomik.mam dla was dobrą radę.po pierszę w dniu przygotujcie jedzonko na przykład; jabłko,słonecznik,warzywa a najlepiej jego ulubione.a jak będzie noc to wkraczaj do akcji.powiem wam że macie drapać podłogę i napewno ci przyjdzie.tylko jak macie kota albo psa to go zamknij w łazience.ja miałam taką przygodę z moim chomikem i się udało.cieszę się że mogłam wam pomuc. | ||
~moninia99 93.105.*.* |
ale jak weszedł pod wanne a tam mamy dziure ? to co mam zrobić pomocy | ||

Po godzinach | Biznes i finanse | Prawo dla Ciebie |
Polecamy | Przydatne serwisy | Oferta dla firm |

Nasze działy

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |