WYBIERZ DZIAŁ
Finanse
Hobby
Zdrowie
Rodzina
Edukacja
Biznes
Ona i on
Prawo i życie
Kuchnia internautów
Odrzucone
Wypoczynek
Zwierzęta
Moda i uroda
Ezoteryka
Dom i ogród | Dodaj nową poradę
Ilość porad w serwisie:
|

WYBIERZ DZIAŁ
Finanse
Hobby
Zdrowie
Rodzina
Edukacja
Biznes
Ona i on
Prawo i życie
Kuchnia internautów
Odrzucone
Wypoczynek
Zwierzęta
Moda i uroda
Ezoteryka
Dom i ogród | Dodaj nową poradę
Ilość porad w serwisie:
|

mój jamnik ma padaczkę i niestety żadne środki farmakologiczne mu nie pomagają. Ma ataki po kilka razy w miesiącu. Po kazdym, ataku jest wyzuty z życia, spi cły dzien. Żal mi mojej psiny:( | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~lamento 83.7.*.* |
No z tego co wiem, to powinno się zwrócić uwagę na to co pies je, no i na uzębienie. Trzeba dbać o układ pokarmowy, bo to w zasadzie słaby punkt jamnika i o zęby, jak u każdego psa. Dobre karmy można znaleźć na e-karma.pl i tam doradzam zerkać, bo często pojawiają się porady różnego rodzaju. | ||
linki reklamowe | |
~ronson 62.129.*.* |
Moja Dasza też cierpi na padaczke. Ma 3 lata i miała już 4 duze ataki po 2 godziny i kilka ktotszych, potrem miała przyktucze w łapkach.Leczymy ja Luminalum, Relanium, witamina B+ Depahine chrono ale ostatnio miała złe wyniki przy probie wątrobowej. Nie wiemy czy dlaj to ciągnąc czy zdecydowac sie na uśpienie . Macie jakies pomysły na leczenie?? | ||
~gość 83.17.*.* |
twuj pieseik jest śliczny i słotki jak się nazywa bo ja tesz mam psa i się nazywa indi moja kolerzanka ma takiego samego i się nazywa misiek lubię pieski bo są takie slotkie urodziłam sie z tym ,że mam fajnego pieska i słotkiego | ||
~gość 83.17.*.* |
twuj pieseik jest śliczny i słotki jak się nazywa bo ja tesz mam psa i się nazywa indi moja kolerzanka ma takiego samego i się nazywa misiek lubię pieski bo są takie slotkie urodziłam sie z tym ,że mam fajnego pieska i słotkiego | ||
~gość 83.17.*.* |
~gość 83.17.*.* |
linki reklamowe | |
~x 213.238.*.* |
jak pielegnowac psa w mroz | ||

Po godzinach | Biznes i finanse | Prawo dla Ciebie |
Polecamy | Przydatne serwisy | Oferta dla firm |

Nasze działy

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |